sobota 22. října 2011

BlackBerry scénáře 2,0 vývojáře beta zobrazilo, Android aplikace vypadají jako doma (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/21/blackberry-playbook-2-0-developer-beta-previewed-android-apps-l/:
Jste na DevCon odstoupení od smlouvy? Potřebujete něco BBX náhled na trajektu vás bezpečně do víkendu náručí? No, máte štěstí, protože místo němčiny Macberry.de vzal čas na rekapitulaci filmu nedávno vydané BlackBerry scénáře pro vývojáře beta 2,0 . Úvodní obrazovce této novostavby nyní nabízí uživatelům možnosti složky podobně jako v iOS, úhledně vyzvednutí gaggles dat do příslušných svazků - jako dokumenty a hry. Ale vy asi nezajímá, že, a asi vidět BlackBerry Runtime aplikace pro Android v akci. Jsme rádi, že ty zprávy Google specifické aplikace jsou zde běží zcela plynule, náplň 7-palcový záložky obrazovku bez jakéhokoliv náznaku MAS. Zde si můžete stáhnout dev postavit se za své první ruky, nebo jednoduše klikněte na minulost přestávka na gawk v tiché turné.

Pokračovat ve čtení scénáře BlackBerry 2.0 beta pro vývojáře zobrazilo, Android aplikace vypadají jako doma (video)

BlackBerry scénáře 2,0 vývojáře beta zobrazilo, Android aplikace vypadají jako doma (video) původně objevila na Engadget na pá. 21 říjen 2011 20:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Droid-Life | zdroj Macberry.de (přeloženo) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat