sobota 22. října 2011

Blizzard odhalil Dota a nové panda zaměřené WoW rozšíření

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/YFpza67eMyY/blizzard-unveils-dota-and-new-panda-focused-wow-expansion.ars:

Blizzard se dvě velké oznámení v souvislosti s jejím World of Warcraft povolení a novou hru na slavnostním BlizzConu pátek. První z nich byla obrana of the Ancients stylu hry, která doly dva týmy hrdinů proti sobě zničit struktury navzájem 'na opačných stranách mapy. Druhá byla expanze WoW se soustředit na ... panda medvědi?

Ve hře DotA, vhodně pojmenovaný Blizzard Dota, funguje podobný populární hře League of Legends, kde hráči kontrolu "hrdinové", které pracují v týmech a společně s menším automatické bojovníky do bitvy přes jiný tým síly a zničit jejich věží. Hra bude obsahovat několik populárních postav z jiných sérií Blizzardu.

Následující trailer pro StarCraft II: Heart of the Swarm , který dobíral si některé nové a nejmenované jednotky, Chris Metzen, Blizzard viceprezident tvůrčího vývoje, představila čtvrtý datadisk na WoW vesmíru s názvem World of Warcraft: Mlhy Pandaria. Expanze bude přidání nového kontinentu hru s názvem Pandaria, obydlený hratelné rasy zvané Pandaren, kteří si cení "rovnováhu, krása, harmonie a naděje," říká Metzen. Metzen řekl malý příběh, který se bude konat tam, ale šikmo navrhl, důraz bude kladen na Horda-Aliance střetu staré, a že to může zase klidné Pandaria do válkou zničené krajiny. Zatímco směrem zvuky z levého pole, Metzen říká, že vývojový tým zvažoval, včetně rasy a třídy v prvním datadisku, The Burning Crusade.

Společně s kontinentem, který vypadá, že pro většinu záměry a účely, jako Kung Fu Panda tie-in (i když ten film přišel dlouho po závodě Pandaren ve Warcraft II), bude nové hratelné třídy, Monk, úroveň zemědělské politiky bude zvýšen na 90 a hráči budou mít přístup k nové PET bojovat systému. Je-li vše, co není dost lákadlo, aby hrál (nebo se vrátit k) WoW, Blizzard se také nabízí nový balíček řešení tzv. WoW Roční Heslo: Zákazníci, kteří si zavázat se k placení po dobu 12 měsíců WoW dostanete zdarma kopie Diablo III a přístup k mlhy Pandaria beta. Stejně jako Heart of the Swarm a Diablo III, Mlhy Pandaria nemá žádné blížící se datum zveřejnění.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat