pondělí 17. října 2011

Chipworks hodí iPhone 4S podle IČ mikroskopem, najde Sony zdrojů obrazového senzoru

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/16/chipworks-throws-an-iphone-4s-under-its-infrared-microscope-fin/:
Podívejte se pozorně. Poznáte to? To je vlastně šedá propasti infračervený obraz Chipworks odhalil iPhone 4S "Sony značky, 8 megapixelovým CMOS snímačem. Vypadá to, že Howard Stringer neblufoval Walt Mossberg, aby již v dubnu, po všem. V té době, to bylo hlásil, že Apple je obvyklé senzor dodavatele, OmniVision , zažil zpoždění výroby, což vedlo spekulace, že Sony by nakonec zmocnit pozici. Zatímco iPhone 4S, který Chipworks podíval do Zdá se, že potvrdit, je to poukázal na to, že Apple má zvyk " dvou zdrojů "komponent (s kontakty, že tohle by měla být nic jiného), může to Sony nemůže být jediným dodavatelem této doby kolem. Co vůbec v případě, Není pochyb o tom, že iPhone 4S se některé hvězdy snímků . Zjistíte více informací - včetně X-paprsky 4S - u zdroje níže uvedeném odkazu.

Pokračovat ve čtení Chipworks hodí iPhone 4S pod IČ mikroskopem, najde Sony zdrojů obrazového senzoru

Chipworks hodí iPhone 4S podle IČ mikroskopem, najde Sony zdrojů obrazového senzoru původně objevila na Engadget na ne. 16 říjen 2011 17:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink iFixit | zdroj Chipworks | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat