pondělí 17. října 2011

Motorola RAZR Droid dostane včasné zavedení před zítřejším startu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/17/motorola-droid-razr-gets-an-early-introduction-ahead-of-tomorrow/:

Jedna věc, kterou bychom rádi na oříšky: jsou mnohdy selhat, což umožňuje široké veřejnosti vidět více přípravku, než společnost má. Toto je příběh Motorola Spyder (aka Droid RAZR), jeho první pokus o teaser rozmazlená, když je telefon jméno uvedené na soubor s obrázkem. Druhý Sneak Peek je chytře navržen jako neúplné puzzle s chybějící části přidal jeden po druhém, jak se dostaneme blíže k uvedení zařízení, ale Motorola opustil celý obraz z telefonu skrývá v jasném názoru. Takže to, co vidíme nahoře je uber-tenké Verizon LTE zařízení s podporou kevlar a Droid X-stylu, hrb na vrcholu, zadní kameru (pravděpodobně 8MP) s 1080p zachytávání videa HD, přední čelí kamera, standardní sadu čtyři kapacitní dotyková tlačítka a přebudovaný Droid oko. Jsme stále v naději, že pohled na Xoom 2 před velkou událostí, ale alespoň si můžete za nás dostatečně škádlila nyní.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Motorola RAZR Droid dostane včasné zavedení před zítřejším startu původně objevila na Engadget na po. 17 říjen 2011 14:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Droid-Life | zdroj Motorola Odhalení | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat