pondělí 17. října 2011

Amazon skříňky přišel do New Yorku, stále víc zachycen UPS v PJs

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/17/amazon-lockers-come-to-nyc-no-more-getting-caught-by-ups-in-you/:
Amazon Skříňky NYC
Nejprve Seattle , poté v Londýně, nyní Big Apple - Amazon je dodávka skříněk se začínají objevovat po celém těle. Jak jsme již dříve vysvětlil, skříňky jsou v podstatě obrovské, automatické PO boxy, které jsou určeny výhradně k nákupu Amazon. Pokud se rozhodnete přidat skříňce místo do svého adresáře (jít zkontrolovat nastavení účtu, zda je tato možnost k dispozici zatím), bude váš balíček nacpaných do jednoho z těchto kiosků a budete mít kód pro odemknutí především slot na místě dle Vašeho výběru. Zatím je jich tam osm roztroušeny po celém Manhattanu v Rite pomůckami, D'Agostinos a Gristedes. Ještě jsme vydali naše tajném doupěti dostat fotografické důkazy z místa odjet ještě (raději naše Amazon nákupy vlevo od brány pod dohledem věže ), ale myslím, že jsme se snímek obrazovky je dostatečným důkazem, že nejsme tahem nohu. Přesto, pokud máte strach, ten chlap UPS může houpat, zatímco vy jste stále ještě ve své pyžamo se to zdá jako docela pěkné řešení.

Amazon skříňky přišel do New Yorku, už přistižení UPS v PJs původně objevila na Engadget na po. 17 říjen 2011 01:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista , GeekWire | zdroj Amazon.com | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat