pondělí 17. října 2011

LG DoublePlay je oficiální intro na T-Mobile nabízí dual-rozdělení obrazovky a klávesnice

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/17/lg-doubleplay-makes-its-official-intro-on-t-mobile-offers-dual/:
V případě, že všechny dělené klávesnici telefonu pryč? Je to už zhruba sedm let od dob Nokia 6820 , messaging zařízení s inovativním provedení, ale telefony s podobnou formu staly extrémní vzácnosti na trhu - pokud se dokonce, že na trhu vůbec (vzpomeňte si na MotoSplit ?). LG doufat, že získá některé země v této oblasti oficiálně oznámil DoublePlay , unikátní Android 2.3 sluchátka s dotykovými obrazovkami dual a split QWERTY. Zde je kopeček: DoublePlay je poháněn 1GHz procesor Qualcomm Snapdragon a nabízí 5MP chovat-stát před kamerou dokáže zachytit 720p HD video. Tam, kde to začíná být zajímavé, ale je v DoublePlay design - používá 3,5-palcový displej na horní výsuvné se odhalit 2-palcový displej vnitřní sevřené mezi oběma polovinami klávesnice. Jak se ukázalo, oba obrazovky použít samostatně, nebo v tandemu s sebou, v závislosti na vašich potřebách. Žádné ceny nebo dostupnosti je výslovně oznámena, ale přítlačné vypadá, že se shodují s Národní Textové zprávy v roce 2011 mistrovství začíná 26. října, takže telefon bude pravděpodobně zahájen přibližně ve stejnou dobu. Možná jsme tu zařízení, které bude legenda dalších sedm let?

Pokračovat ve čtení LG DoublePlay je oficiální intro na T-Mobile nabízí dual-rozdělení obrazovky a klávesnice

LG DoublePlay je oficiální intro na T-Mobile nabízí dual-rozdělení obrazovky a klávesnice původně objevila na Engadget na po. 17 říjen 2011 01:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj PROTEXT | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat