pondělí 17. října 2011

IDC a Gartner: Lenovo skoky minulosti Dell na druhém místě, stále zaostává HP pro zlato

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/17/idc-and-gartner-lenovo-leaps-past-dell-for-second-place-still/:
IDC a Gartner přicházejí s jejich poslední pozice 3. čtvrtletí světových výrobců počítačů, což znamená, že je čas pro nás udělat nějaké pitevní. Ne hodně změnilo na vrcholu hromady, kde se podle IDC, HP stále vládne hřad se o 18 podílem na trhu (i přesto, že celá věc PC ). Ale nejvíce dramatický posun přišel z Lenovo, která se rozběhla kolem společnosti Dell na druhém místě, s 13.7 podílem na trhu (13,5, podle Gartner) - 36,1 procentní nárůst od třetího čtvrtletí roku 2010 (25,2 procenta, tvrdí Gartner). Dell výsečí, na druhé straně snížil mírně až 12 procent v tomto čtvrtletí, ve srovnání se 12,6 procenta v loňském roce. V celosvětovém měřítku, zatím, PC se tržby zvýšily o zhruba 3,6 procenta ve srovnání se 3. čtvrtletím roku 2010 (3,2 procenta, v knihách Gartner), ačkoli oba výzkumné firmy potvrdil, že toto číslo je hluboko pod jejich projekce. Proč? IDC ukazuje na několik ekonomických faktorů, včetně hrozby dvojité recesi, zatímco Gartner obviňuje vzestup "non-PC zařízení" včetně tablets. překvapení!

Pokračovat ve čtení IDC a Gartner: Lenovo skoky minulosti Dell na druhém místě, stále zaostává HP pro zlato

IDC a Gartner: Lenovo skoky minulosti Dell na druhém místě, stále zaostává HP pro zlato původně objevila na Engadget na po. 17 říjen 2011 07:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink The Wall Street Journal | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat