úterý 7. června 2011

Zotac představil novou ZBox mini-PC, powered by dual-core VIA Nano X2

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/07/zotac-unveils-new-zbox-mini-pc-powered-by-vias-dual-core-nano/:
Jsme na které se vztahuje spousta zemi na letošním Computexu , ale tady je jeden gem, který proklouzl kolem našeho radaru: nové Zotac ZBox mini-PC, poháněný nejnovější VIA dual-core procesor. O rozměrech 12 x 12 x 4 cm, tato malá šelma běží na nízké VIA-power Nano X2 , který je k dispozici na rychlosti buď 1,2 nebo 1,6 GHz, v závislosti na vašich preferencí. Je také vybaven nativní 64-bitové softwarová podpora, VIA PadLock šifrování dat motor a je kompatibilní s ostatními procesory společnosti, včetně Nano, C7, C7-M a Eden. Navíc, tam je čtečka SD karet, dva USB 3.0 porty a HDMI a DisplayPort výstupů. Dostupnost a cena zůstává záhadou, i když jsme určitě doufal, že to nebude tak přehnané jako některé jiné bite-sized PC jsme viděli v posledních měsících. Steer minulosti přestávka na plný PR.

Pokračovat ve čtení Zotac představil novou ZBox mini-PC, hnaný-jádro VIA Nano je duální X2

Zotac představil novou ZBox mini-PC, hnaný-jádro VIA Nano je duální X2 původně objevila na Engadget na út. 07.06.2011 01:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Akihabara Novinky | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat