úterý 7. června 2011

iTunes (v Cloud) 10.3 beta k dispozici ke stažení, jdeme hands-o

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/07/itunes-in-the-cloud-10-3-beta-available-for-download-we-go-ha/:
Pokud žijete v USA nebo Kanadě, pak iTunes 10,3 beta je připravena rachot. Automatické stahování a přístup k historii nákupů je omezen na IOS 4.3.3 uživatelům iPhone 3GS, iPhone 4 (pouze GSM, promiň Verizon předplatitele), a 3. a 4. generace iPod touch. Jakmile splníte tyto požadavky, iTunes v Cloud beta slibuje zachovat všechny své nově zakoupené hudby iTunes v synchronizaci mezi zařízeními, přičemž se vám na výběr, ke stažení již dříve zakoupené skladby, kdykoli budete chtít bez dodatečných nákladů. 10,3 beta přináší automatické stahování funkci do aplikace a knihy, nyní umožňuje nakupovat špalíčky z počítače, zatímco jejich udržování v synchronizaci s iBooky aplikaci běžící na vašem IOS zařízení.

Samozřejmě, že jsme nemohli pomoci, ale vyzkoušet si to sami jak z Mac a iPhone 4, tak proklikávat na naše první dojmy.

Pokračovat ve čtení iTunes (v Cloud) 10.3 beta k dispozici ke stažení, jdeme hands-o

iTunes (v Cloud) 10.3 beta k dispozici ke stažení, jdeme hands-o původně objevila na Engadget na út. 07.6.2011 07:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Apple | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat