úterý 7. června 2011

Kinect Star Wars hands-o: Engadget a Joystiq dostat do kontaktu s Force

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/07/kinect-star-wars-hands-on-engadget-and-joystiq-get-in-touch-wit/:
My jsme čekali skoro celý rok rozdělit bitvě s droidy Kinect-kontrolované lightsaber, a my jsme dostali šanci včera v noci, nasazení virtuálních Jedi šatech po boku našich přátel na Joystiq a vyzvat naše vnitřní-chlorians midi v sérii stručných co-op bojů. Interaktivní demo Kinect Star Wars verze je docela scénář záležitost - vaše světlo boční avatary automaticky pomlčku od setkání k setkání s příležitostným cutscene mezi, a to bez jakýchkoli upomínek od vás, a když se dostanete do rvačky, počítače, ovládací prvky, které nepřátelé budete čelit stejně. Stále existuje poměrně málo manévry k dispozici, jakmile začne boj v vážný. Můžete houpačka pravou rukou švihnout s lightsaber, aby se po levé straně na mocnou silou Push, skok na flip přes nešťastný torpédoborec droidů, krok k pomlčka přímo na nepřítele, a naklonit své tělo, aby se vyhnul a převrátí. Je tu trochu zpoždění mezi okamžikem, můžete gesto a čas hra rozpozná své akce, ale to obecně zřejmě sledovat naše šavle tahy, a produktový manažer nám říká, zpoždění oprava je příchozí. Dlouhý příběh krátký, nemůžeme vám ale přesto, pokud váš 01:01 krájení fantazie bude splněn.

Kinect Star Wars hands-o: Engadget a Joystiq dostat do kontaktu s Force původně objevila na Engadget na út. 7.6.2011 15:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat