úterý 7. června 2011

Walmart dočasně kapky iPhone 4 cena na $ 147, ne, že budete moci najít jeden

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/07/walmart-temporarily-drops-iphone-4-price-to-147-not-that-youl/:
Rychle! Někdo říct, Walmart "černý pátek", není pro dalších pět a půl měsíce. S žádným novým iPhone v nedohlednu , prodejce prodává 16GB verze za $ 147 na kontrakt - druh senzaci bychom očekávat, že tah ve snaze kotouč na dovolenou nakupujících. Proč jsme se zvuk tak nevděčné, můžete se ptát? Snadná: protože jste pravděpodobně nebude mít možnost dostat své ruce na jednom. Prodej, který se vztahuje na AT & T a Verizon modely, trvá do 30. června, a to pouze blíže nespecifikovaný počet "zvolte" obchody budou dokonce se zúčastní. Ani slovo o tom, kolik levnými telefony Walmart je volavka, ale i černá a bílá verze jsou vyprodány on-line, což není přesně nevěstí nic dobrého pro vaše šance na skórování jedna osoba.

Walmart dočasně kapky iPhone 4 cena na $ 147, ne, že budete moci najít ten původně objevila na Engadget na út. 07.06.2011 15:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PCMag | zdroje Walmart | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat