úterý 7. června 2011

Mozilla Webian Shell rozhraní plášť OS v prohlížeči (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/06/mozillas-webian-shell-interface-will-cloak-your-os-in-a-browser/:
S Google flotilou Chromebooks , aby jejich cestu na trh, Mozilla se rozhodla vydat podobně prohlížeč-založené rozhraní pracovní plochy, známý jako Webian Shell. Jak nyní, prototyp aplikace se skládá z obrazovky-zahrnující webový prohlížeč, který v podstatě nahrazuje ploše rozhraní. Je tu adresním řádku běží v horní části obrazovky, hodiny v pravém dolním rohu, a kartu tlačítko pro všechny vaše webové aplikace. Vyvinut jako součást společnosti Mozilla projekt chromeless, byl nástroj napsaný úplně v HTML, CSS a JavaScript, a na rozdíl od Chrome OS, je určena pro běh na již existující operační systémy, spíše než nahradit je. Pro tuto chvíli, Shell je stále v rané fázi vývoje, vypadá docela spartánské a nemůže kontrolní systém hardwaru. Mozilla však říká, že má v plánu začlenit více domovských obrazovek, názory na rozdělené obrazovce a on-screen klávesnice, mezi jiné rysy. Windows, Linux a Mac OS X uživatelé mohou stáhnout Shell nyní od pramene odkaz. V opačném případě můžete jen hlava kolem přestávce vidět krátké demo video.

Pokračovat ve čtení Mozilla Webian Shell rozhraní plášť OS v prohlížeči (video)

Mozilla Webian Shell rozhraní plášť OS v prohlížeči (video) původně objevila na Engadget na po. 06.06.2011 18:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Digitizor | zdroje Webian.org | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat