sobota 28. května 2011

Microsoft manažer týmů s dospívající postavit fúzní reaktor v jeho garáži (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/28/microsoft-manager-teams-up-with-teens-to-build-a-fusion-reactor/:
Fúzního reaktoru
Normálně, když dospělý muž hovoří o budování reaktoru pro jadernou syntézu a chce si 13-rok-starý viset v garáži, tak očekáváme, že vám úsměv, pomalu ustupovat, a možná upozornit orgány. Ale pokud ten muž je Microsoft programový manažer Carl Greninger není nutné ke spuštění. Věda fanatik rekrutoval tým dospívající, jak mladý jak 13, a pracoval s nimi stavět Farnsworth-Hirsch fusor - (poměrně) jednoduché jaderný reaktor, který rozbije atomy dohromady a produkuje neutrony. Podívejte se na téměř 20-min video po přestávce se dívat na spoustu středoškoláky generovat míč ionizované plazma. A když si pomyslím, že vše je ve vaší garáži je to, že Mustang '65 vám přísahám, že budeš obnovit jeden den.

Pokračovat ve čtení Microsoft manažer týmů s dospívající postavit fúzní reaktor v jeho garáži (video)

Microsoft manažer týmů s dospívající postavit fúzní reaktor v jeho garáži (video) původně objevila na Engadget na so. 28 květen 2011 02:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Channel 9 | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat