sobota 28. května 2011

Paypal v. Google: laciné příběh zneužití obchodního tajemství

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/28/paypal-v-google-a-tawdry-tale-of-trade-secret-misappropriation/:

Google a jeho pošírovaným Paypal zaměstnanci dostali žaloval za zneužití obchodního tajemství včera, ale nevěděli jsme, špinavé detaily až do současnosti. Podívat na stížnost PayPal odhalí, že je trochu víc na příběh. Zdá se, že Paypal a Google se v loňském roce rozhovorů používat PayPal pro platby na Android Market. Usáma Bédier měl na starosti těchto jednání pro PayPal v říjnu 2010, kdy byla dohoda měla blízko, ale byl údajně rozhovor pro mobilní platby pozici ve společnosti Google ve stejnou dobu (svatá střet zájmů, Batman!). Stížnosti tvrdí, že Bédier zpočátku odmítl El GOOG je pokrok, řekl PayPal pracovní nabídky, a tvrdil, že on by zůstával, ale přeskočil loď o měsíc později (přináší některé PayPal spolupracovníci se s ním), po přijatí Stephanie Tilenius a všemohoucímu dolaru. Jednou to najal Usáma, Google dal brzdy na PayPal řešení a vytvořil Google Wallet . Pak Google, Bédier a Tilenius dostal facku se soudem. Stručný přehled právních nároků na vás čeká po přestávce.

Pokračovat ve čtení Paypal v. Google: laciné příběh zneužití obchodního tajemství

Paypal v. Google: laciné příběh zneužití obchodního tajemství původně objevila na Engadget na So. 28.květen 2011 10:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechCrunch | zdroje Stížnost [PDF] | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat