sobota 28. května 2011

Lodsys posuny v-app nákupu cíl Android vývojářů Apple následující odpověď

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/28/lodsys-shifts-in-app-purchasing-target-to-android-devs-following/:

Mysleli jsme Apple firma reakci na Lodsys na počátku tohoto týdne o své pohledávky vůči IOS vývojářů by majitel patentu řádku přejít k jeho další cíl, a opravdu to vypadá, jako kdyby řekl, cíl byl vybrán. Bohužel, skupina vývojářů aplikace Android se nyní ocitly v Texasu-založená společnost je křížek, který je s odvoláním na stejné porušení patentu, že Apple v poslední době řešit, se týkají konkrétně v app-upgrade nákupy. Jak byl případ s posledním kole dopisů, Lodsys je náročný licenční poplatky od malých, individuální vývojáře, kteří nemají prostředky na boj zpět. Lodsys Zdá se, že trvá na svém trend ignorovat médií žádosti, takže jsme dohlédněte na patent troll blog, jestli někdo přijde na povrch bránit tuto poslední kolo obvinění. Do té doby, zapojíte vaše uši při hučení a ignoruje pošťák nemusí být tak špatný nápad ... Víte, pokud si takové věci pro život.

Lodsys posuny v-app nákupu cíl Android vývojářů Apple následující odpověď původně objevila na Engadget na so. 28 květen 2011 14:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroje Google Groups | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat