sobota 28. května 2011

HP rozšiřuje baterie notebooku vzpomenout, nechce, abyste se cítili hořet

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/28/hp-expands-laptop-battery-recall-doesnt-want-you-to-feel-the-b/:
HP se chce ujistit, nemusíte dostat spálil, a to doslova. Pro třetí května v řadě, to je vydání další rozšíření svého dobrovolného baterie vzpomenout na notebooky vyrobené od července 2007 do května 2008 - upřímně řečeno, my jsme s ohledem na dovolenou při této příležitosti. Května 2009 došlo k odvolání 70.000 baterií následované expanzí na pokrytí 15.000 v Číně , v celkové výši 85.000 postižených notebooků. To neskončilo tam i když, jak další expanzi byl zaveden v průběhu května 2010 k pokrytí ještě více modelů, a tentokrát, značný počet lappies mít byla přidána k někdy-rostoucí seznam. Asi pět procent z modelů z výše uvedeného časového rámce by mohly mít problematické baterie a HP bude poskytovat náhradu za ty, kterým hrozí, jak se dostat trochu nervy. Pokud je váš stroj byl také část předchozího připomíná, HP říká, ty by měly být ověřeny, jakož iv případě, že jste učinili v minulosti již. Plné mřížky postižených notebooků může být pročtený po přestávce - Memorial Day víkend bude plný grilování, ale my bychom nechtěli, že zahrnutí kůži, jo?

Pokračovat ve čtení HP rozšiřuje baterie notebooku vzpomenout, nechce, abyste se cítili hořet

HP rozšiřuje baterie notebooku vzpomenout, nechce, abyste se cítili hořet původně objevila na Engadget na So. 28.květen 2011 00:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje HP | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat