středa 4. května 2011

WiFi karta Galaxy běží na starším procesoru než jeho sourozenci 3G?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/04/wifi-galaxy-tab-running-on-an-older-cpu-than-its-3g-siblings/:
WiFi-Only Galaxy Tab
Pokud jste si koupili WiFi-pouze Galaxy Tab , pravděpodobně jste předpokládal, že jsi stále stejný sedm-palec břidlice, že jiní se těší od listopadu , jen bez 3G rádio a zatěžující dva-leté smlouvy. Ukázalo se, že stojí za to hloubat nad tyto specifikace na zadní straně obalu. My jsme ještě získat potvrzení od společnosti Samsung, ale zdá se, že společnost vyměnili své Hummingbird procesor pro starší "1GHz Cortex A8" čip s pomalejší GPU. Karta Galaxy dopravci byly sokolnictví balíčky PowerVR SGX 540, ale někteří lidé po dobu XDA fóru Vývojáři odhalili, že její WiFi-jediný sourozenec je válcování s předchozí-gen SGX530. Specifikace na stránkách Samsung uvádí také Bluetooth 2.1 místo 3.0 - další významné downgrade. Jsme asi společnost měla provést některé kompromisy na hit, že cena 350 dolarů bod , ale nemáme se to líbí.

WiFi karta Galaxy běží na starším procesoru než jeho sourozenci 3G? původně objevila na Engadget na St. 04.05.2011 11:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Carrypad | zdroje Samsung , XDA Vývojáři | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat