středa 4. května 2011

Spotify spouští službu stahování hudby iPod se synchronizací, klade iTunes na oznámení

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/04/spotify-launches-download-service-with-ipod-sync-puts-itunes-on/:
Podívejte se iTunes, Spotify právě spustila své nové služby stahování hudby. A co víc, společnost, která byla synonymem pro streamování hudby vám umožní synchronizovat vaše stažené MP3 skladeb balíčky na váš USB-připojení iPod classic, nano, nebo shuffle prostřednictvím nového "Zařízení" části aplikace Spotify běží na vašem počítači. A poslouchejte freeloaderů, mobilní IOS a Android app uživatelé mohou nyní Spotify synchronizovat seznamy skladeb bezdrátově bez nutnosti prémie předplatné. Zde je citát z Daniel Ek, Spotify CEO, ujistěte se, že vytvořit nějaký pocit úzkosti v Cupertino:
"Ode dneška, Spotify je opravdu jen hudební přehrávač, kdy budete potřebovat. Naši uživatelé nechtějí mít k přepínání mezi hudebními přehrávači, ale oni chtějí, aby jejich skladeb s nimi, ať jsou kdekoli, na širší škálu zařízení, více jednoduše a za cenu, kterou si mohou dovolit. Teď jsme se, že možná na jednom z nejpopulárnějších světových spotřebitelských zařízení. "
Spotify stáhnout ceny za jeho devíti milionů uživatelů bezplatné služby (ne prémie účastníků) se dělí takto:
  • 10 skladeb za € 9.99 nebo € 1,00 za stopu (7,99 libry, nebo jen za 80p za stopu)
  • 15 stop za € 12.99 nebo € 0.87 na stopu (9,99 libry / 67p)
  • 40 skladeb za € 30.00 nebo € 0,75 za skladby (25 liber / 63p)
  • 100 skladeb za € 60.00 nebo € 0,60 za skladby (50 liber / 50p)
Všechny nové funkce začne válcování se dnes v rámci automatické aktualizace. Prohlédněte si celou tiskovou zprávu po přestávce, stejně jako rychlý úvod video, jak začít.

Pokračovat ve čtení Spotify spouští službu stahování hudby iPod se synchronizací, klade iTunes na oznámení

Spotify spouští službu stahování hudby iPod se synchronizací, klade na iTunes oznámení původně objevila na Engadget na st. 04.05.2011 02:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat