středa 4. května 2011

Nintendo Wii Vitality Sensor stále přichází do ruky blízko vás, říká Iwata

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/03/nintendo-wii-vitality-sensor-still-coming-to-a-hand-near-you-sa/:
U výrobku se slovem "vitalitu" ve svém názvu, Nintendo Wii nadcházející periferní nezdá se, že hodně z impulsu v těchto dnech. Podivín Regulátor jistě vzbudil náš zájem , když herní gigant ukázal ji cestu zpět v roce 2009, ale až na některé falešné poplachy a odkryl patentové přihlášky , neslyšeli jsme koukat. Nintendo prezident Satoru Iwata řešit Vitality Sensor je nápadná absence během finanční prezentaci, křídování zpoždění až "rozdíly v biologické informace u člověka." Periferní je stále přichází, podle Iwata, ale bude to neuvolní, dokud nebude společnost může, aby to fungovalo dobře se 99 procent spotřebitelů - těžký úkol vskutku. A co další jedno procento? No, možná mohou vyzkoušet tyto na na velikosti.

Nintendo Wii Vitality Sensor stále přichází do ruky blízko vás, říká Iwata původně objevila na Engadget na út. 03.05.2011 20:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq | zdroje Nintendo | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat