středa 4. května 2011

Dell ultra-tenkých notebooků bude mít 15,6-palcový displej, šlapej lehce na vaši peněženku?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/04/dells-ultra-thin-laptop-will-have-a-15-6-inch-screen-tread-lig/:
To je Dell Vostro V13. Vypadá to jako sen, a je to levné - ale tam není moc syrové svalů tady, a ne výdrž baterie mluvit. Ne, tento potomek ikonické Dell Adamo neprokázal vhodný MacBook Air soupeř, ale my víme, ten, který by mohl - Dell oft-dobíral , nikdy-viděný tenký-a-světla . Nyní, CNET 's anonymní zdroje mají předložit se zprávou, že Dell představí nejtenčí 15,6-palcový notebook jsme kdy viděli, a s Intel Core i5 a nejnovější Core i7 procesory Sandy Bridge uvnitř. Tyto zdroje také uvádí, že notebook bude vyrobené ze speciálních materiálů, a přesto nebude "jeden-čas výrobek" jako Adamo - to bude údajně být pro spotřebitele výrobek se sub-1000 dolar cenu. Je to šťavnaté fáma, ale my jsme kloní k názoru, že je to pravda. Proč? Dell in-house blogger Lionel Menchaca potvrzuje, že Dell pracuje na právě takový 15,6-incher, a říká, že jsou "více modelů přijít."

Dell ultra-tenkých notebooků bude mít 15,6-palcový displej, šlapej lehce na vaši peněženku? původně objevila na Engadget na st. 04.05.2011 00:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje CNET , @ LionelatDell (Twitter) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat