středa 4. května 2011

Seagate kopie Samsung poznámky, re-přestávky areál-hustota bariéra s 1TB HDD tácy

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/03/seagate-copies-samsungs-notes-re-breaks-areal-density-barrier/:
Jaký lepší způsob, jak oslavit své Seagate 1,375 miliardy dolarů dolaru nákup z HDD divize Samsung, než k re-představit staré firmy průlom ? Seagate vzal Samsung 1TB talíř prototypů a balí je do reálného pevného disku, čímž se nové technologie na trh poprvé. Tyto nové disky budou chlubit plošné-hustoty 625 gigabitů (+78.13gigabajt) na čtvereční palec, bodování 1TB plotny pro outfit na další generaci pevných disků. Bohužel, Seagate nebude šprtání čtyři z těchto 1TB desek do jednoho pevného disku, jak bylo původně plánováno Samsung, místo toho zvolit si debut v technologii 3TB externí disk pod jejich GoFlex značkou. Žádná oficiální specifikace tentokrát, ale když Turecko bylo na talíři Samsung, to točilo na 5.400 ot. / min s 32MB cache a SATA 6Gbps kompatibilitu.

Seagate kopie Samsung poznámky, re-přestávky areál-hustota bariéra s 1TB HDD plotny původně objevila na Engadget na út. 03.05.2011 23:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje Seagate | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat