středa 4. května 2011

Altec Lansing je Orbit USB Stereo trumfy notebooku reproduktorů, byla rozpolcená osobnost

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/04/altec-lansings-orbit-usb-stereo-trumps-your-laptops-speakers/:
USB reproduktory nejsou přesně titulek-popadat gadgety těchto dnech, ale faktem zůstává, že většina notebooků mohl ještě využít malou pomoc na audio konci. Pokud jste v potřebě rychlé řešení pro vaše slabé-znít jako stroj, pak Altec Lansing je 49,95 dolarů Orbit USB Stereo (iML247) by stálo za vaši pozornost. Jak už název napovídá sám za sebe, jsou oba moc a audio vstup podařilo prostřednictvím jednoho kabelu USB, což znamená, žádné baterie jsou vyžadovány zde. Ještě lepší je, když ne v použití, můžete jednoduše složit do nohy, věci kabely do dutých konců, a pak se otočte reproduktory spolu tvořit jeden plynulý trubice pro skladování. Samozřejmě, na vědomí, že tato Orbit nebude fungovat se zařízeními sportovní společným 3,5 mm jack pro sluchátka, a samozřejmě nečekejte filmový kvalitu zvuku z těchto malých kanystrů - hele, tam je vždy kompromis. Hands-on fotky v galerii níže.

Pokračovat ve čtení Altec Lansing je Orbit USB Stereo trumfy notebooku reproduktorů, byla rozpolcená osobnost

Altec Lansing je Orbit USB Stereo trumfy notebooku reproduktory, je rozpolcená osobnost původně objevila na Engadget na st. 04.5.2011 14:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Altec Lansing | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat