sobota 30. dubna 2011

Zeptejte se Engadget: nejlepší síť řešení zálohování pro více počítačů?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/29/ask-engadget-best-network-backup-solution-for-multiple-computer/:
Víme, že máte otázky, a pokud jste dost odvahy, aby požádala svět o odpovědi, zde je výstup, aby tak učinily. Tento týden Zeptejte Engadget otázkou je, k nám přijede z Steve, který se zdá být prokázání akademie stereotyp špatného ve velkém stylu. Pokud hledáte zaslat dotaz své vlastní, napište nám na linku zeptat [at]] Engadget [dawt com.
"Jsem student a my jsme aktualizaci našich intranet / síťové funkce u mého bratrství. Jednou myšlenkou je vytvořit síťový disk pro zálohování pro každého člena žijící v domě. Máme již síťovou jednotku přístupný všem zapojené ( asi 40 lidí, přes ethernetový kabel), takže surové skladování a infrastruktura, je tam. Co je dobré zálohovací software, který je cross-platformní (Mac a Windows) a volný nebo relativně levný? Kromě toho, jakmile zálohovací software je na místě, co kroky by měla být přijata k zajištění bezpečnosti každé členů údajů? Díky! "
Jakýkoliv software, feťáci (nebo frat administrátory) tam péče přizvukovat? Vypadá to, že běžný problém, ve skutečnosti, a my jsme víc než jistý, že někdo, držet se, že 4,0 GPA má odpověď. Toss Vy v komentářích níže.

Zeptejte se Engadget: síťové řešení zálohování pro více počítačů? Nejlepší původně objevila na Engadget na pá. 29 duben 2011 22:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat