sobota 30. dubna 2011

BlackBerry Bold Touch dělá krátký vzhled na webových stránkách společnosti RIM

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/29/blackberry-bold-touch-makes-brief-appearance-on-rims-website/:
Jak jste možná byli schopni rozeznat od množství úniků, které se vynořily v posledních několika měsících, RIM je zřejmě stále nastavena na debut nový dotykový-vybaveny BlackBerry Bold BlackBerry na svět příští týden. Zatímco ještě není zcela oficiální, to je nyní všichni ale potvrdil RIM sám, který krátce uváděl ukázka snímku nahoře na svých internetových stránkách před vytažením z neznámých důvodů. Jak můžete vidět, RIM zřejmě nemohl pomoci sám a slíbil, že to bude "odvážný krok dopředu," a zdá se, že telefon je překvapivé běží BlackBerry 7, který až do nedávné doby byl znám spíše jako OS 6.1 . Samozřejmě, že to sotva jen novinky jsme očekávali slyšet na BlackBerry světa, a můžete si být jisti, budeme tam statečný hříčky a aby to všechno na vás.

[Díky, Matt]

BlackBerry Bold Touch dělá krátký vzhled na internetových stránkách RIM původně objevila na Engadget na Pá. 29 duben 2011 18:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje CrackBerry | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat