sobota 30. dubna 2011

Týden v Apple: iPhone dělá bílé přistání, Apple adresy sledování polohy

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/GrSHVwNufe8/week-in-apple-white-iphone-makes-a-landing-apple-addresses-location-tracking.ars:

Co na horské dráze týden novinky Apple bylo: Apple konečně komentoval iPhone Locationgate, bílý iPhone 4 dělal jeho veřejnost debutovat, Amazon reagoval na známky oblek od firmy Apple, Samsung žaloval Apple v Evropě a Asii, a některé Foxconn pracovníci jsou předmětem šetření pro prosakování IPAD 2 design. Pokud jste nebyli schopni mít přehled o mýdlových oper Apple tento týden, přečtěte si o našich Roundup:

Apple iPhone připomínky k umístění bouře, aktualizace softwaru brzy : Apple konečně zlomil mlčení o iPhone místo diskuse, které vypukly minulý týden. Společnost dosáhla 10-otázka FAQ o situaci, a říká, že to bude uvolnění aktualizace softwaru brzo, které vám pomohou vypořádat se s některými soukromí.

Amazon reaguje na Apple: "App Store" je obecný, los oblek : Amazon používá citace z Steve Jobs ve snaze dokázat, že i top management Apple zřejmě používat termín "App Store" v obecné způsobem.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat