pátek 8. dubna 2011

Novaci Škubnutí TouchStrip DJ regulátor scéně v Musik Messe 2011 (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/08/novation-twitch-touchstrip-dj-controller-makes-the-scene-at-musi/:
Nejsme profesionální hudebníci dlouhý záběr, ale když jsme si dostat šanci vymanit se ze vytrvalý proud mobilní telefony a tablet, nic docela hity místě jako malé hudební ocenění. Samozřejmě, když se provádí Engadget-styl to obvykle znamená gadget nějakého druhu - a my bychom se lhaní, kdybychom neřekli, že to Novation nejnovější neměl povzbudit naše chutě na nějakou po-beatmatching hodin. Škubnutí je v podstatě full-figuroval DJ řadič, ale místo toho jakési kolečko jog kola (což současný recenzent vždy zjištěno, že je velmi pult-intuitivní), společnost přidala dotek pásky, které lze použít pro všechno od hledání beat na zvětšování a zmenšování v zobrazení průběhů (po shlédnutí videa, je těžké uvěřit, že jsme byli beatmatching bez špetka-k-zoom tak dlouho). Tento zlý chlapec se také může pochlubit plnou kompliment kontrol na Serato, Traktor NI, a Ableton Live. Vy jste pravděpodobně zájem na tom, jak to provádí v reálném světě, ale pokud jste ve Frankfurtu Musik Messe, budete muset spokojit s video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Novation Cuk TouchStrip DJ regulátor scéně v Musik Messe 2011 (video)

Novaci Škubnutí TouchStrip DJ regulátor scéně v Musik Messe 2011 (video) původně objevila na Engadget na pá. 08.04.2011 10:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Vytvoření digitální hudby | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat