pátek 8. dubna 2011

Facebook Open Compute projekt akcie plány pro energeticky efektivní datová centra-

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/07/facebooks-open-compute-project-shares-plans-for-energy-efficien/:
Víme, že jste viděli spoustu Zuckerberg a posádky zde v poslední době, a novinky Facebooku prostě pořád kolejových palců Tentokrát sociálních sítí obří dělá nějaké sdílení jiný druh tím, že nabízí veřejný přístup k zadávací dokumentaci a osvědčených postupů Za své nové, efektivnější datová centra v Prineville, Oregon. Podle společnosti, centrum, postavené ve spolupráci s AMD, Dell, HP a Intel, posílil energetickou účinnost o 38 procent při současném snížení nákladů o 24 procent. Informace nyní k dispozici prostřednictvím otevřené Compute Projekt obsahuje technické specifikace a mechanické CAD soubory pro vše od serverů na projektování budov. Zjednodušeně řečeno, pokud chcete postavit svůj vlastní multi-milión dolaru Facebooku-styl datové centrum, máš pokračovat. Úplné PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Facebook Open Compute projekt akcie plány pro energeticky efektivní datová centra-

Facebook Open Compute projekt akcie plány pro energeticky efektivní datová centra- původně objevila na Engadget na čt. 07.4.2011 21:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Otevřít Compute projektu | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat