pátek 8. dubna 2011

FCC mandáty datový roaming po 3-2 hlasování, AT & T a Verizon nejsou příliš radost

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/07/fcc-mandates-data-roaming-after-3-2-vote-atandt-and-verizon-aren/:
Dobrou zprávou pro malé buněčné nosiče, a špatná zpráva pro ty velké dnes - Federal Communications Commission rozhodla, že mandát datový roaming o 3-2 hlasování. Jednoduše řečeno, bude hlavní dopravci, jako je AT & T a Verizon nutné nechat zkontrolovat svůj e-mail a provádět VoIP volání přes jejich federálně-licenci rozhlasového vysílání, i když jste vlastně platí regionální dopravce pro váš mobilní pokrytí místo - stejně jako jsem bylo nutné udělat pro hlas a zprávy od roku 2007 . Jak si dokážete představit, Big Red a Ma Bell nejsou přesně skákat pro radost na novinky, s oběma hrozí zpomalení expanze na trzích, pokud budu nucen sdílet jejich infrastruktury. Vítězné členové tvrdí, FCC, že to nepředstavuje společné přepravě z důvodu velké kluky ještě dostat k jednání "komerčně rozumné" ceny. Vzhledem k tomu, že dva odlišné komisaři říci, že je skutečně společné přepravy, i když, a tak nad rámec pravomocí udělených FCC, my si představíme jsme neslyšeli poslední této debaty. Co se stalo s jednoduše "incenting "dopravci dospět k dohodě? Najít prohlášení od většiny všem zájemcům na níže uvedené odkazy.

FCC mandáty datový roaming po 3-2 hlasování, AT & T a Verizon nejsou příliš radost původně objevila na Engadget na Čt. 07.04.2011 18:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Bloomberg | zdroje FCC (PDF, 1) , (2) , (3) , (4) , (5) , (6) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat