pátek 8. dubna 2011

Kondo je jaro-naložený pavouk robot se hýbe na levné (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/08/kondos-spring-loaded-spider-robot-creeps-on-the-cheap-video/:
Poslední v dlouhé linii na děsivé (a občas roztomilé ) pseudo-pavouk roboty, Kondo 's nadcházející KMR-M6 je dělat více s méně. Díky jedinečné jarní podporované spojující nohy společného, ​​to hexapedal chyba vám Heebie Jeebies-pouze dvě serva na nohou. Nový úsek konstrukce snižuje náklady na vybudování a zároveň zvýšení výkonu a stability, a byl vyvinut pro vzdělávání, výzkum a fandy trhy. Základní sada hity Japonsku příští měsíc za cca 76000 jen (asi $ 880) a je dodáván s dvanácti serva, ovládací deska, 10,8 800mAh NiMH baterie, software a rám s extra prostorem pro přidávání volitelného, ​​kamery, kleštin, případně jiné servo řízené rozmary. Ačkoli to není tak milý jako Kondo je želva-bot , sledovat tento robo-chyba potopit a pochod (po přestávce, když jste přemýšlel) je daleko více, než je to úžasné strašidelné. Je to další známka robot apokalypsy , jistě, ale jste vážně chystáte nechat, že zničit pátek, pátek, pátek, pátek?

Pokračovat ve čtení Kondo je jaro-naložený robot creepy pavouk na levné (video)

Kondo je jaro-naložený robot creepy pavouk na levné (video) původně objevila na Engadget na Pá. 08.04.2011 14:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CrunchGear | zdroje Roboti Dreams | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat