pátek 8. dubna 2011

Pandora mobilní app zjištěno, že je odeslání datum narození, pohlaví a informace o poloze reklamní servery

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/07/pandora-mobile-app-found-to-be-sending-birth-date-gender-and-lo/:
Stále ještě neslyšeli mnohem více o tom, že federální hlavní porota vyšetřování do Pandora a dalších mobilních aplikací na soukromí, ale nezávislé bezpečnostní firma má nyní už dopředu a vzít věci do vlastních rukou. Podle analýzy, kterou vykonal lidi na Veracode, Pandora se skutečně zdají být výměna informací o vás pak nechá na. Přesněji řečeno, oni zjistili, že aplikace Android (dosud ji dostali kolem IOS verze) "zdá" být zasílání informací o narození uživatelů 'datum, pohlaví, Android ID a GPS polohy na různé reklamní společnosti - kousky informace, že firma poznámky by mohly být kombinovány určit, kdo je někdo, co dělají pro živobytí, a dokonce i kdo si spojují s. Pro jeho část, Pandora je prostě klesá až k vyjádření v tuto chvíli, a my jsme hádat, že je nepravděpodobné, že by v dohledné době změnit s ohledem na výše uvedené šetření. Hit se zdrojem níže uvedený odkaz pro úplné zjištění Veracode je.

Pandora mobilní app zjištěno, že je odeslání datum narození, pohlaví a informace o poloze reklamní servery původně objevila na Engadget na čt. 07.04.2011 19:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Ars Technica | zdroje Veracode | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat