neděle 3. dubna 2011

Muž volů R / C auto s rukou, nemluvě o HTML5-založené webové aplikace (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/03/man-steers-r-c-car-with-his-hands-not-to-mention-an-html5-based/:

Se správným Arduino palubě, R / C závodní auto, pár kancelářských sponek a ducha MacGyver, jsme si představit, většina někdo může zaseknout dohromady tvůrčí dálkové ovládání v těchto dnech ... ale kolik jich je open-source HTML5 webové aplikace, která udělá z jakékoli listiny tablet, telefon nebo PC? Gaurav Manek vytvořený právě takovou věc, a on bude prokázat, že pro vás na Apple IPAD ve videu bezprostředně nad ním. A co víc, on to také dostal Kinect hack , který používá Microsoft hloubka fotoaparátu (s 'NUI SDK Kód Laboratories) pro ovládání velmi stejný s vlnou dobře-umístil ruku - my jsme už si představovat pěstních soubojů by měl on a laboratorní partnera zkuste pro některé hlavě-to-head závodní akce. To znamená, že nemusíte čekat na slavné tvůrce, aby všechnu zábavu. Proč ne stáhnout jeho zdrojové kódy na našich níže uvedených odkazů, a zkusit to sám?

Muž volů R / C auto s rukou, nemluvě o HTML5-založené webové aplikace (video) původně objevila na Engadget na ne. 03.04.2011 13:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Hack den | zdroje Gaurav Manek | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat