neděle 3. dubna 2011

Xperia X10 je v prodeji jen za dolar na zakázku, perník-ochucená budoucnost dělá to atraktivní

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/03/xperia-x10-goes-on-sale-for-just-a-dollar-on-contract-gingerbre/:
Fajn, tak pár týdnů zpátky, neměli bychom mít postaráno, pokud Best Buy byl ochoten dát nám peníze nést Xperia X10 , stále by bylo oproštěno od jeho chybné uživatelské rozhraní a zastaralé software. Sony Ericsson ale udělal legrační věc minulý pátek slibný k plácnutí Perník na tomto 4-palcový výhonek, který dělá jeho současných $ 1 smluvní cena neobyčejně Zajímavější problém. My výzvědách z Best Buy webových zásuvky a nemohl najít X10 uvedeny vůbec, takže by to mohlo velmi dobře být konečné zásoby schválení sluchátko k dispozici na sklad-by-obchod základě. Pokud jste v pokušení skočit na to, co vypadá jako nejlevnější perníku přístroj na chvíli, měli byste si být vědomi toho, že Android 2.3 update nebude pád až do konce 2. čtvrtletí nejdříve, tak tam bude špetku trpělivosti požadováno.

[Díky, Adam]

Xperia X10 je v prodeji jen za dolar na zakázku, perník-ochucená budoucnost dělá to atraktivní původně objevila na Engadget na ne. 3.4.2011 09:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat