neděle 3. dubna 2011

Android je v app-fakturace je důlek: Dungeon zastánců zdarma na Android Market

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/02/androids-in-app-billing-makes-a-dent-dungeon-defenders-free-to/:
Dungeon Obránci: První vlna cena 3 dolary, když to nejprve vyšlo. Tento týden bude verze IOS cenu, kterou devadesát devět centů. Ale pokud chcete hrát Unreal Engine-poháněl Tower Defense hra dnes, můžete mít zdarma - developer Trendy Zábava je nyní opírá o nový Android in-app fakturační systém platit pro celou věc. Nemůžeme dát Trendy všech úvěrových, samozřejmě, jak je Gun Bros Glu Mobile a Tapulous 'Tap Tap Revenge 4 dělají totéž, ale naše znalosti jak z nich zdarma hrát od prvního dne. Volný-k-play hraní bylo kontroverzní problém v konzole a prostor PC her - většina vydavatelů by stejně jako prodat hru jednou, a nazývat to den. Na telefonu, ale tam, kde jsou aplikace by měly být levné, mohlo by to skutečně větší smysl účtovat uživatelům platby za předměty a upgrady, než aby uživatelé "koupit" hra. Ať tak či onak, my jsme cent-pinčů radost jako šídlo s myšlenkou. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Android v app-fakturace je důlek: Dungeon zastánců zdarma na Android Market

Android je v app-fakturace je důlek: Dungeon zastánců zdarma na Android Market původně objevila na Engadget na So. 02.04.2011 23:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat