neděle 3. dubna 2011

TiVo e-mail databáze ohrožena porušením bezpečnosti Epsilon, spamboty, zamíchat do akce

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/03/tivo-email-database-compromised-by-epsilon-security-breach-spam/:
Pokud jste přihlášeni k odběru některého z TiVo 's e-mailových sdělení, bude nyní ten správný čas, aby se ujistil spam filtry jsou až do nuly. Epsilon, TiVo e-mailové služby, oznámila objev narušení bezpečnosti, které mělo vliv na soukromí, jména některých zákazníků 'a / nebo e-mailové adresy. Přísné šetření dospěla k závěru, že žádná jiná osobní data byla vystavena, ale není to jen TiVo, který je ovlivněn - další velká jména, jako například JPMorgan Chase, Citi, US Bank, Kroger, a Walgreens také viděli deets svých uživatelů 'klenutými ven neidentifikované vetřelec. Jak my říkáme, nemá čísla kreditních karet nebo jiných citlivých údajů skutečně unikl, tak jediná věc, kterou opravdu bát, je strach sám o sobě ... a náporem spamu.

[Díky, Devin]

TiVo e-mail databáze ohrožena porušením bezpečnosti Epsilon, spamboty, zamíchat do akce původně objevila na Engadget na ne. 03.04.2011 07:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Epsilon , TiVo | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat