neděle 3. dubna 2011

Weird Science najde bottomonium "zvláště atraktivní"

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/2KGV0W-jV3I/weird-science-finds-bottomonium-particularly-attractive.ars:

Myslím, že to znamená, že musí být uponium taky: Někde jsem rozvoje do někoho, kdo předstírá, že vědí, fyziky, jsem se dozvěděl, že částice tvořené od jednoho z těžší, než je obvyklé kvarky mělo zvláštní jméno. Párování kouzlo a jeho méně půvabné anti-kouzlo bylo dáno jméno "charmonium." Co bych zanedbala ocenit, je skutečnost, že toto pojmenování je druhový. Jakékoliv kvark spárován s jeho antikvark spadá pod hlavičkou "quarkonium", která má poněkud nešťastné následky, pokud se týkají dolní část quark, jak je vidět v úvodní větě fyziky papíru preprint : "Těžké quarkonium spektroskopie (studie o těžkých kvark- antikvark vázané stavy, jako je bottomonium (b / anti-b)) byla dlouho považována za ideální laboratoř pro zkoumání interakcí, které upravuje strukturu quarkonia, Quantum chromodynamika (QCD). Bottomonium je obzvláště atraktivní z důvodu velmi bohatou škálu spojených států pod open-chuť práh. "

Nemám tušení, co "open-příchuť práh" může zahrnovat, ale jistě pamatovat "bottomonium je zvláště atraktivní" bit.

To pravděpodobně by neměla mít dělal to v minulosti Institutional Review Board: IRBs existují na ochranu potenciálních výzkumných subjektů z experimentů, které by mohly být škodlivé nebo obecně ztráta času. Zdálo se, že oni byli nevěnoval pozornost , když tyto experimenty přišel na přezkum , neboť pokusy podílejí ", které mají lidé, kteří v nedávné době došlo k nežádoucí Break-Up pohled fotografii svého ex-partnera, jak si myslí o zamítnutí", zatímco uvnitř plněné MRI trubice. Další odsouzení pro přístup vychází ze zjištění: více oblastí mozku, které jsou zapojené do zpracování fyzické bolesti se stal aktivní při jednání s emocionální kocovina, že jsou dumpingové.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat