sobota 26. února 2011

Souboj Titánů pokračování bude další 2D-k-konverze 3D, a vznik taky?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/25/clash-of-the-titans-sequel-will-be-another-2d-to-3d-conversion/:
Po špatné odpovědi na první Souboj Titánů filmu a jeho nestandardní 3D efekty, zdvořilost spěchal procesu přeměny , tak si myslíte, že oni by nikdy zkusit to znovu, a vy byste se mýlit. Režisér Jonathan Liebesman, čerstvé off Battle: Los Angeles je helming pokračování Wrath of the Titans a říká, že se mluvilo v tom procesu konverze znovu (ale natáčení se s tím na mysli, Piranha 3D-styl ), v tomto film řadou ukázek, včetně Christopher Nolan je Počátek . To je pozoruhodné i proto, že žádné 3D re-vydání bylo oznámeno pro zrakově strhující film, ale také proto, že Nolan sám navrhl, 3D by být špatná volba kvůli stmívání účinek brýle. Warner Bros mohl jen řídit říct Cinematical "V tuto chvíli plány Úvodní 3D může být potvrzena," ponechává možnost návratu po boku Star Wars , Titanic a jiné kroucení ve větru nyní.

Souboj Titánů pokračování bude další 2D-k-konverze 3D, a vznik příliš? původně objevila na Engadget na Pá. 25 únor 2011 20:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Blu-ray.com | zdroje Moviefone , MovieWeb | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat