sobota 26. února 2011

Sprint HTC Přílet s Windows 7 Telefon zkopírujte a vložte první hands-on!

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/25/sprint-htc-arrive-with-windows-phone-7-copy-and-paste-first-hand/:
HTC také s sebou Sprint-ocejchoval Přijeďte do našeho San Francisco Setkání čtenář, a když už jsme již obeznámeni s tímto systémem Windows Phone 7 jezdce z naší doby s HTC 7 Pro je stále hezké vidět CDMA WP7 přístroj v těle. Jo, a klávesnice je docela fantastická - nejen to cítí skvěle, ale určené číslo řádku sám je důvod pro klávesnici fanoušky, aby tuto věc podívat. Nejlepší část? Demo jednotka byla naloženo s Windows Phone 7 kopírování a vkládání update , což je poprvé, co jsme viděli ve volné přírodě. Tento systém fungoval dobře, ale zjistili jsme, že jste jednou vložíte ze schránky textu je pryč, takže nelze vložit více. Je to trochu zvláštní - budeme mít video až v nejbližší době.

Sprint HTC Přílet s Windows 7 Telefon zkopírujte a vložte první hands-on! původně objevila na Engadget na Pá. 25 únor 2011 20:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat