sobota 26. února 2011

Windows Mobile je nové uživatelské rozhraní a Xbox her jsou nejvíce vzrušujících aspektů řešení společnosti Microsoft, Nokia říká průzkum

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/26/windows-phones-new-ui-and-xbox-games-are-most-exciting-aspects/:
Při hledání na zpětnou vazbu na jeho momentální rozhodnutí o skládku Symbian ve prospěch Windows Phone , Nokia zavedla do výše anketu na svých internetových stránkách Hovory průzkumu názorů o tom, co uživatelé očekávají nejvíce z nových řešení. Neexistuje žádný konsensus volby, s vykrucování reakcí je podtržena skutečností, že "Ostatní" varianta byla modální odezvy, avšak v daných kategoriích, obnovovací UI a Xbox-související herní spásy se ukázalo být nejdůležitější. Žádné překvapení, Symbian je dotykový UI nedostatky jsou dobře známy, zatímco Xbox tie-up byl jeden z velkých prodejních míst společnosti Microsoft pro Windows 7 Telefon od jeho začátku. Rádi bychom jen zeptat Nokia se rychle o doručení na tyto věci - výdaje příliš dlouho v očekávání režimu nebude dobré pro naše zdraví.

Windows Mobile je nové uživatelské rozhraní a Xbox her jsou nejvíce vzrušujících aspektů řešení společnosti Microsoft, "říká Nokia hlasování původně objevila na Engadget na so. 26 únor 2011 09:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Tazatel | zdroje Nokia Konverzace | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat