sobota 26. února 2011

Microsoft Research ukazuje příští-generace gesto rozhraní, Kinect integrace, jiné Neato věci (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/25/microsoft-research-shows-off-next-generation-gesture-interfaces/:
Microsoft Research ukazuje příští-generace gesto rozhraní, Kinect integrace, jiné Neato věci (video)
Nechte to na Microsoft Research předvést nějaké cool věci, které mohou nebo nemusí vlastně stalo na nic jste někdy skutečně koupit. Podívejte se na video po přestávce vidět poslední, ředitel Microsoft aplikovaných věd Steven "Stevie B" Bathiche předvádí řadu zajímavých rozhraní. Všechno to začíná s gestem ovládacích prvků, které vás dobře za dotykovou obrazovkou, opíraje se o retro-reflexní křídlem a fotoaparátu odhalit polohu rukou. Ale věci se rychle postupovat k bytu objektivu tzv. klín, který může umožnit holografické-jako užívání metafor. Pár, který se Kinect a perspektivy posuny vstoupí do hry, sledování obličeje, která vám umožní peer asi jako když se dívá z okna. Je to všechno jenom na vás čeká dole - a možná IRL někdy v budoucnu.

Pokračovat ve čtení Microsoft Research ukazuje příští-generace gesto rozhraní, Kinect integrace, jiné Neato věci (video)

Microsoft Research ukazuje příští-generace gesto rozhraní, Kinect integrace, jiné Neato věci (video) původně objevila na Engadget na pá. 25 únor 2011 23:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje YouTube | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat