sobota 26. února 2011

Netflix: 30 procent hodinky titulů Okamžitě subbed s další jsou na cestě, plus Xbox & Roku podporu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/25/netflix-30-percent-of-watch-instantly-titles-subbed-with-more-o/:
Je to už pomalu stoupat od Netflix nejprve oznámil, že bylo přidání skryté titulky pro PC a Mac na začátku roku 2010, ale dnešní blogu uvádí její dosáhl 30% dostupných titulů. Zatím platforem na druhé revizi svého streaming rozhraní, jako je PS3, Boxee Box, Google TV a Nintendo Wii podporu volitelné titulky, zatímco Xbox 360 a Roku hráči by měli "později v tomto roce." Samozřejmě, zatímco jeho per-epizoda počet je výrazně vyšší, je to stále jen několik stovek dostupných série Netflix, a hluchý / nedoslýchavé uživatelé potýkají s problémy, jako mají některé subbed epizody, zatímco jiní nejsou. Netflix je nového propukají podporovaných titulů by měl pomoci, zatímco nc-mac-nm blog nebo InstantWatcher.com také může poskytnout filtr. V plánu je zřejmě mít info o 80% obsahu do konce roku a tady je doufal, že se dostane na 100% brzy - dělá naše hašteření ohledně prostorový zvuk 5.1 zdá trochu banální, že? (Ale, když už jsme na toto téma, Netflix, kde je 5,1 na non-PS3 klienty?)

Netflix: 30 procent hodinky titulů Okamžitě subbed s další jsou na cestě, plus Xbox & Roku podpora původně objevila na Engadget na Pá. 25 únor 2011 18:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink HackingNetflix | zdroje Netflix Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat