sobota 26. února 2011

Visual Voicemail vytáhl z Android Market, Google obviněn z 'tahání Apple'

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/25/visual-voicemail-pulled-from-android-market-google-accused-of/:
Visual Voicemail z Android Market pro možné porušení platby, Google obviněn z 'tahání Apple'
Vypadá to, že Apple není jediná, kteří chtějí, aby se ujistil, že app platby jsou provozovat prostřednictvím vhodných kanálů . Visual Voicemail app, který byl stažen asi milion krát (doslova), byla právě vytáhl z Android Market . Když vývojáři na PhoneFusion žádal rozumnou otázku, "proč", oni byli prostě směřuje k bodu 3.3 Android Market dohody Distribuční Developer:
Pokud chcete vybírat poplatky po bezplatné zkušební verze vyprší, musíte sbírat všechny poplatky za plnou verzi produktu prostřednictvím Platební procesory na trhu ... Všechny odměny, které obdrží Vývojáři pro výrobky distribuované prostřednictvím trhu, musí být zpracovány na trhu platebních procesorů.
Tato služba umožňuje uživatelům ke koupi nadstandardní funkce prostřednictvím internetových stránkách společnosti, něco, co mnoho jiných aplikací dělat a že rozhodně není novým Visual Voicemail. Co bude dál se uvidí, ale bohužel Google říká PhoneFusion musí re-předložit app s novým názvem - ztratí všechny kladné ohlasy, že je nasbíral. Sotva ideální řešení.

Visual Voicemail vytáhl z Android Market, Google obviněn z 'tahání Apple' původně objevila na Engadget na pá. 25 únor 2011 21:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje GigaOM | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat