neděle 16. ledna 2011

USA rozhodne derez virtuální plot podél hranice Mexika, nahrazovat to více cenově dostupné opatření

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/15/us-opts-to-derez-virtual-fence-along-mexico-border-replacing-it/:
Pamatujte si, že nesmírně ambiciózní "virtuální plot", že USA vnitřní bezpečnosti oddělení byl tak horlivý na foukání několik miliard dolarů na? No, po spoustu překážek a zpoždění v jeho vývoji, je to nyní bylo rozhodnuto, že bude příliš drahé a zašít je vyřazen. To není bez postříkání nějaké peníze, nicméně, jak to je odhadoval, že miliardy dolarů již bylo vynaloženo na instalaci čidla věže podél 53-míle úsek hranice s Mexikem Arizona. V plánu je nyní k přesměrování finančních prostředků na více konvenční (a komerčně dostupné) kontrolních opatření, jako například termovizi a bezpilotní vzdušné bezpilotní letouny, které se odhaduje na 750 milion dolarů na pokrytí zbývajících 323 míle hranic Arizona. Ať se stane cokoliv, držení nelegálního přistěhovalectví a pašování pašování na minimum, je nebude levný úkol. Téměř tě zajímalo, jestli to není problém lépe řeší non-technologické prostředky.

USA rozhodne derez virtuální plot podél hranice Mexika, nahrazovat to více cenově dostupné opatření původně objevila na Engadget na so. 15 leden 2011 23:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Slashdot | zdroje Reuters | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat