neděle 16. ledna 2011

Zapnuto: Dělat volání na Windows Phone 7

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/15/switched-on-making-the-call-on-windows-phone-7/:
Každý týden Ross Rubin přispívá Přešel na , sloupek o spotřebních technologií.

CES 2011 viděl debut, co by mohl být největší výzvou k vládě Wintel osobních počítačů od Windows 95 stmelil jeho pozici. Kombinace operačního systému Android na ARM procesorech - ARMdroid chcete-li - popadl nejvíce pozornosti v rozvíjejících se tablety kategorii výrobků, jako jsou zařízení, jako je například Motorola Xoom a LG G-břidlice . Ale to bylo také jasné, že výrobci - není omezen Cupertinian pojmy, jaký operační systém je nejvhodnější pro jaký typ zařízení - jsou ochotni přijmout nové směry v kombinaci, které přicházejí mnohem blíže k notebooku tvarový faktor. Jasný příklad tohoto byl ASUS Eee Pad Posuvník . Pokud se s tablet hrom ukradený od Microsoftu nebylo dost, aby se společnost nepříjemné, jasně zasahuje designy takhle bylo.

A tak, u Ballmer v programovém prohlášení Steve, společnost oznámila, že příští verze Windows bude podporovat nejen x86 nabídky od Intelu a AMD - se přiblížit se k ARM-jako system-on-čipy - ale ARM designy od firem jako Qualcomm a NVIDIA také . Společnost Microsoft uvedla, že nové čipové podpora byla žádost jeho partnery, což znamená, že počítač firmy chtějí využít dlouhou životností baterie a tenký tvarové faktory povolena ARM architekturu, ale také s sebou Windows 'široký ovladač a softwarová podpora. Microsoft zjevně domnívá, že tableta jiného počítače, byť Windows 'hardware a uživatelské rozhraní vrstvy musí podporovat lepší. Nicméně, v nápadném zpět na vývoj Android, Microsoft rizika škody na vlastním mobilním OS. Může Windows 7 Telefon co-existují s ARM-založené verze skutečné věci?

Pokračovat ve čtení Přešel na: Dělat výzvu na Windows Phone 7

Zapnuto: Dělat volání na Windows Phone 7 původně objevila na Engadget na so. 15 leden 2011 19:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat