neděle 16. ledna 2011

13 japonských společností připojit k dalšímu palivových článků přijetí, také v plánu jezdit kola spolu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/16/13-japanese-companies-join-to-further-fuel-cell-adoption-also-p/:
13 japonských společností připojit k dalšímu palivových článků přijetí, také v plánu jezdit kola spolu
Co se děje točit pneumatiky ve vašem automobilu budoucnosti? Bude to dokonce mají pneumatiky? Právě teď to vypadá, že buď vodíkové palivové články nebo čistě elektromobilů budou dominující v ulicích za několik desetiletí, a naštěstí sdílejí dost technologie pro nás myslí, že mohou klidně spolu-existovat - stejně jako Apple a Microsoft fanboys a dívky byly je známo, že host opravdu velké strany dohromady, kde se zapojí do dlouhých, respektující diskuse týkající se jejich rozdílné názory. Nicméně, zatímco EV jsou již na dobré cestě, pro palivové články vzlétnout budeme potřebovat více vodíkových čerpacích stanic a další spolupráci mezi výrobci automobilů. Že se děje nyní v Japonsku, se 13 společnostmi - Toyota , Nissan a Honda spolu s množstvím plynu a utilit firmy - spojují své síly k tomu, aby "hladké domácí trh" buněk vozidel na palivové jakmile 2015. Doufají, že k vytvoření přibližně 100 vodíkových čerpacích stanic po celé zemi, pracovat na vytvoření širšího vodíku napájecí sítě, ale i vzdělávat lidi o FCVs obecně. Dáme jim náskok tím, že nechá víte, že znamená "Fuel Cell Vehicle," ačkoli oni jsou také často nazýván FCEVs, nebo "Fuel Cell elektrická vozidla." Bum! Dvě položky z to-do seznamu.

Pokračovat ve čtení 13 japonských společností připojit k dalšímu palivových článků přijetí, také v plánu jezdit kola spolu

13 japonských společností připojit k dalšímu palivových článků přijetí, také v plánu jezdit kola spolu původně objevila na Engadget na ne. 16 leden 2011 14:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat