neděle 16. ledna 2011

Google obhajuje H.264 odstranění z Chrome, říká WebM plug-inů přichází do Safari a IE9

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/16/google-defends-h-264-removal-from-chrome-says-webm-plug-ins-com/:
Google obnovené docela flame war, když to říkal, že to bylo svržení H.264 podpory je HTML5 Chrome video tag minulý týden, ale zdá se, že společnosti, připraveni a ochotni prosazovat své WebM alternativní hard - nejen že je hardwarový dekodér IP je nyní k dispozici pro VP8 formátu, ale projektového týmu je v současné době chystá WebM plug-in pro Safari a Internet Explorer 9, z nichž ani jeden patří video kodek sami. Pokud jde o malé věci, zda toto je ten správný krok pro web jako celek, budeme parafráze toho, co Google musel říct sám za sebe: H.264 licence stojí peníze, Firefox a Opera nepodporují ani H.264 a velké společnosti jako Google pomáhají malý kluk prosazováním tohoto otevřená alternativa. Musíme říci, věčný optimista v nás je fandění na ně. Jo, a lingvista v nás, taky.

Google obhajuje H.264 odstranění z Chrome, říká WebM plug-inů přichází do Safari a IE9 původně objevila na Engadget na ne. 16 leden 2011 02:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat