neděle 16. ledna 2011

HP slibuje webOS netbooků jít spolu s chytrými telefony a břidlice

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/16/hp-promises-webos-netbooks-to-go-along-with-smartphones-and-slat/:
Todd Bradley si slibují nám , že to bude víc než jen břidlice na webOS nabídce HP a dnes můžeme přidat netbooků na seznam formuláře faktorů pro slavné OS Palm. Tato dosud neznámá plátek informace pochází od dopravce školení webových stránkách společnosti HP zřídila vzdělávat prodejců na silné stránky svého nadcházejícího výrobků. Instruktážní video na místě hovoří o velké synergie, které mohou vyplynout z břidlice smartphonů a netbooků všechny spuštěné stejný OS a "mluvit" do sebe, což odráží Bradley je "připojen zkušenosti" mantra z před pár dny. Smartphony jsou řekl, aby byl začátek nové řady produktů, webOS, se svými většími sourozenci nastavit přijde "brzy". Je 9.února brzy? Rádi bychom to tak říct.

Pokračovat ve čtení HP slibuje webOS netbooků jít spolu s chytrými telefony a břidlice

HP slibuje webOS netbooků jít spolu s chytrými telefony a břidlice původně objevila na Engadget na ne. 16 leden 2011 12:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PreCentral | zdroje HP webOS Centrální | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat