neděle 16. ledna 2011

Zloději poškození Jihoafrické republiky semaforů, sáhnout po šťavnaté karty SIM innards

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/16/thieves-damage-south-african-traffic-lights-reach-for-the-juicy/:
Johannesburg, Jižní Afrika měla šest stovek vysoko-tech dopravní signály, každý s mobilní modem a GPS čip. Nápad byl, jestliže jeden porouchaný, tak oni volají ihned domů. No, tento plán nefunguje tak dobře, protože pouhé dvě stovky jsou stále v provozuschopném stavu - vandalové drásaném zbytek se dostat na jejich SIM karty, což způsobuje dopravní zácpy a nehody. Zdá se, že vláda-pokud karty jsou vstupenky na neomezené bezplatné telefonní hovory pro zloděje - alespoň dokud jsou jednotlivá zařízení označeny a jejich oprávnění zrušeno. Johannesburg Silnice Agentura sdělil Mail & Guardian, že vypadá jako trestný čin v práci, protože jen nové, SIM-vybavené signály Zdá se, že bylo zaměřeno tak daleko. Škody jsou hromadí, s agenturou zjišťuje, že bude vyžadovat ZAR 8,8 milionu (zhruba 1,26 milionu amerických dolarů) na opravu čtyři sta signály v současné době mimo provoz. Netřeba dodávat, že agentura hledá způsoby, jak lépe zabezpečit semafory. Jsme hádat, že přechod na CDMA je pravděpodobně mimo stůl. vestavěné SIM , snad?

Zloději poškození Jihoafrické republiky semaforů, sáhnout po šťavnaté innards SIM kartu původně objevila na Engadget na ne. 16 leden 2011 08:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink The Guardian , Popular Science | zdroje Mail & Guardian , Joberg | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat