neděle 29. května 2011

Weird Science má pintu piva Guinness více v Irsku

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ZC7wiV_xHt4/weird-science-enjoys-a-pint-of-guinness-more-in-ireland.ars:

Ti, domýšlivý pivo snobové může mít pravdu: Už si řekl, že se opravdu ocení Guinness, budete muset cestovat do Irska? Čtyři vědci vzali to na sobě cestování celém světě a zjistit , sbírání "údaje o požitek z Guinness a souvisejících faktorů." Radost z černého piva byla testována v 71 hospůdkách rozšířila více než 14 zemích, a závěr je, že to opravdu je příjemnější na jeho domácí půdě, zjištění, že "zůstal statisticky významný po úpravě pro výzkumníka, hospoda prostředí, Guinness vzhled, a smyslové opatření mouthfeel, chuť a dochuť. " Nicméně, výzkumníci připouštějí, že jejich studie má několik omezení, takže oni doufají, že rozšíření na to kousek.

Iluze je Barbie: Tento článek je vlastně zaměřena na výraznější kognitivní otázku: jaký je konečný referenční bod pro náš vizuální systém? Je to naše tělo, nebo máme dohromady referenční bod, z našeho okolí? Je to metoda pro získání na otázku, která je trochu divné: autoři používají virtuální realitu brýle, aby se lidé přesvědčili, že jsou o velikosti panenky -doslova volání jednu ze svých nastavení panenku Barbie experiment. Dalším nastavení dal lidem pocit, že byli obři, až 13 centimetrů. "Naše vlastní velikosti těla ovlivňuje to, jak vnímáme svět," Autoři.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat