neděle 29. května 2011

RSA SecureID hackeři mohou mít přístup Lockheed Martin obchodní tajemství, bufet menu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/29/rsa-secureid-hackers-may-have-accessed-lockheed-martin-trade-sec/:

RSA SecureID dongles přidat vrstvu ochrany vše od úřadu pilates plány třídy na firemní e-mailových účtů, s bankami, tech společnosti, a dokonce i americký ministr obrany dodavatelé pomocí hardwarových tokenů zabezpečení pro ochranu jejich sítí. Po porušení na RSA v březnu, však společnost vyzval klienty k posílení jiných bezpečnostních metod, jako jsou hesla a PIN kódy, teoreticky chrání sítě před hackery, které mohou mít získali schopnost duplicitní těchto kritických SecureIDs. Nyní, Lockheed Martin , je tvrzení, že její síť se dostalo pod útok, pobízet RSA vydat náhradní 90.000 žetony na Lockheed zaměstnanců. Zhotovitel DoD není popisovat, jaké údaje hackeři mohou mít přístup, ale obejít SecureID by měla jasně třeba brát velmi vážně, zvláště když ten malý keychain dongle pomáhá chránit naše národní bezpečnosti. Pokud se minulý měsíc Sony porušení nebylo již přesvědčit, aby posílila své vlastní počítačové bezpečnosti, může být nyní vhodná doba k výměně v 'Pa55werD1' pro poněkud patetické 'heslo', které jste používali pro ochranu vaší společnosti obchodní tajemství za poslední desetiletí.

[Díky všem, kdo poslal to v]

RSA SecureID hackeři mohou mít přístup Lockheed Martin obchodní tajemství, bufet menu původně objevila na Engadget na ne. 29 květen 2011 11:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Boing Boing | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat