neděle 29. května 2011

Skype přijatých k úkolu rozzlobený uživatelů nad tvrdili crapware užitečného zatížení

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/29/skype-taken-to-task-by-angry-users-over-claimed-crapware-payload/:
EasyBits GO
Skype fóra jsou úl paniky a bzučící s obviněním, že buď společnost je vázaný prodej crapware s VoIP aplikace nebo má vážný bezpečnostní problém. Uživatelé hlásí, že podivné, nové, a těžko se odinstalovat program je najít svou cestu na svých počítačích jen EasyBits GO. EasyBits je společnost, která má pohon Skype hry kanál od roku 2006, ale alespoň do teď její výrobky nebyly samostatný software. Jeden moderátor prohlásil, EasyBits stupeň není součástí Skype a navrhl zákazníci okamžitě spustit malware scan, ale mody jsou dobrovolníci, a nikoliv oficiální zástupci firmy, takže jsme s to s zrnko soli. Další (novější) příspěvek od admin fóra jednoduše říká, že Skype hledá do problematiky a vydání oficiální prohlášení, ale nemáme ponětí, kdy že by ve skutečnosti stalo, a my jsme čeká odpověď na naše vlastní žádost o komentář.

Zdá se, že zástupce z EasyBits Media vzala na fóru potlačit některé z rozhořčení, ale bezvýsledně. Příspěvky z týmu jsou bolestně vágní, pověst, že to byla část aktualizaci herní platformy a omluvit se za nedorozumění, před propojením přímo. Exe, který tvrdí, odstraní problematický software. Chcete říct, že fórum uživatelé jsou ostražití vůči spustitelný by eufemismus (většina odpovědi byly zapojeny torrenty rouhavosti). Zprávy jsou podezřelé, že app je instalovat sama bez souhlasu ze strany uživatelů, ale nemůžeme potvrdit, neboť veškeré pokusy o instalaci v naší laboratoři doom vedlo pouze k chybám při stahování. Pro tuto chvíli budeme muset počkat na slovo od Skype, a společnost lépe pohybovat rychle - bolest nedávného výpadku je stále v živé zákazníky 'mnoha myslích.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Skype přijatých k úkolu rozzlobený uživatelů nad tvrdili crapware užitečné zatížení původně objevila na Engadget na ne. 29 května 2011 14:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Skype Fórum (1) , (2) , Avast Fórum | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat